Wonderboom aan de Brede Hilledijk
Er staat een Wonderboom voor de deur bij De Katrol. Elke dag worden er speelgoed en knuffels in opgehangen om 'te plukken'. De actie loopt tot aan 15 december, wanneer de boom echt versiert wordt.
Operatie Sinterklees
Deze week waren wij druk met Operatie Sinterklees, zodat de Sint niet stilletjes aan wat Rotterdamse kinderen voorbij zou rijden!
Speel-o-theek leuk leren 010 DOCK 1 feestelijk geopend
Er is een nieuwe speelotheek-locatie geopend in het Huis van de Wijk bij DOCK aan de Clemensstraat 111.
Speel-o-theek leuk leren 010 - DOCK 2 is geopend
Vandaag opende er -met steun van het Oranje Fonds- een tweede Speel-o-theek leuk leren 010 locatie bij DOCK in het Huis van de Wijk 't Middelpunt (Slinge)
De Katrol krijgt € 20.000, - van het Oranjefonds
Door lockdowns en leveringsproblemen later dan gepland, maar zeker niet minder feestelijk. Wij zijn er klaar voor, woensdag gaat het echt gebeuren! Wij zijn er bijzonder trots op dat het Oranje Fonds ons hierbij steunt.
15e werkjaar van De Katrol
Het team van De Katrol Rotterdam maakt zich op voor haar 15e werkjaar.
Heidag De Katrol
Jaarlijkse strategie dag van De Katrol: team en bestuur komen bijeen om te reflecteren op het afgelopen werkjaar en steken de handen ineen om strategisch of beleidsmatig (eventueel) de zeilen bij te stellen.
vacature bij De Katrol
Voor het nieuwe schooljaar ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een extra collega. Het betreft een parttime aanstelling voor minimaal een jaar.
Jaarafsluiting De Katrol 2020-2021
Verschilmakers bedankt en ons werkjaar in cijfers
Jaarverslag 2020 online
Vandaag zijn de resultaten van De Katrol over het tot voor kort onvoorstelbare jaar 2020 terug te vinden op onze website.
Oproep: Heropen de middelbare scholen!
Wij van steunen de oproep van 55 maatschappelijke organisatie, waaronder UNICEF Nederland, Jantje Beton en vele anderen om de middelbare op een slimme en verantwoorde wijze te heropenen!
Oproep aan het kabinet!
Zoek nú naar alternatieven voor de schoolsluiting!
Vorige Volgende