Woensdag Weggeef Dag

In Speel-0-theek leuk leren 010 ontvangen wij veel donaties van mooi, leuk en leerzaam speelgoed. Soms is het nieuw, maar soms krijgt het gewoon een nieuwe eigenaar. Samen met het Sint Laurensfonds zorgen wij samen voor meer speelgoed in Rotterdam, want spelen is leren! De speelgoedactie is gratis!
 

Hoe werkt het?

Elke week vind je bij ons op onze socials (facebook en instagram). Je vindt hier foto’s en codes online. Elk speelgoedje krijgt een code, bijvoorbeeld WWD 20 000. Wil je het artikel hebben? Like dan onze pagina en volg ons, reageer op de post met de code van het speelgoed. Bij meerdere ‘bieders’ wordt het verloot. Je krijgt dan een berichtje van ons terug. Vervolgens maken wij een afspraak wanneer je het bij ons op kunt komen halen. Hiervoor heb je een week de tijd. Liefst op een woensdagmiddag, want het is natuurlijk wel #WoensdagWeggeefDag. Wordt het niet opgehaald dan komt het die woensdag erna weer erbij!

Wees gerust, wij hebben genoeg speelgoed, dus win je niet de loting dan komt het vast een volgende keer goed. Wij beginnen deze week met een greep uit de mooie donaties uit Hillegersberg die de Hillegersbergers op de alternatieve Koningsdag aan De Katrol geschonken hebben. Houd onze socials dus goed in de gaten! 

 

Like ons, volg ons en reageer op het speelgoed met de WWDCODE dat jij graag thuis wilt hebben. En als je vragen hebt neem dan contact op met Sandra van De Katrol! 
Succes! En tot woensdag!