Wethouder Yiĝit bezoekt De Katrol

Het bezoek van wethouder Yiĝit ( Armoedebestrijding, Schuldhulpverlening en Taal van DENK) stond eigenlijk al gepland op de 13e dag van de Wonderboom, maar kon vanwege omstandigheden niet doorgaan. Gelukkig nam de wethouder het initiatief om de afspraak te verzetten naar het nieuwe jaar. Aanleiding van het bezoek was het winnen van de Kinderrechten Award en het 15-jarige lustrum van de Stichting.

 

Vandaag kregen wij dus hoog bezoek en maakte de wethouder (die overigens met het OV reist in plaats van een dienstauto met chauffeur) kennis met het team en de organisatie. Naast onze inzet, werkwijze en resultaten deelden het team (en de studenten Jara, Joy en Benthe) onze zorgen met hem. Dit leidde tot een prettig, open en constructief gesprek.

 

Beste wethouder Yiĝit: Wij zijn vereerd met uw komst en vinden het fijn dat wij zo uitgebreid kennis met elkaar hebben kunnen maken. Wij hebben u leren kennen als een betrokken wethouder met hart voor de kwetsbare Rotterdammers en met veel kennis over armoedeproblematiek. Veel dank voor uw komst en dank voor uw warme woorden en felicitaties. Succes met al uw werkzaamheden voor ons Rotterdam en graag tot een volgende keer.

 

Veel dank voor uw bezoek aan De Katrol en voor de prettige kennismaking.