(aangepast: 6-10-2022)

Toekenning Lokaal Budget 2022 in Feijenoord

SOL, samen ondernemend leren, de welzijnsaanbieder in Feijenoord heeft Lokaal Budget toegekend aan de activiteiten van Speel-o-theek leuk leren 010 in het gebied Feijenoord. Hiervoor stellen zij budget beschikbaar Lokaal Budget 2022 van € 22.500, - voor de verdere uitvoering en met terugwerkende kracht per 1 juni 2022. 
 

Behalve het Lokaal Budget Feijenoord 2022 kan De Katrol, en dus Speel-o-theek leuk leren 010, rekenen op steun vanuit de Go Fund De Katrol Rotterdam actie en de betrokken fondsen Sint Laurenfonds en KNR-Projecten in Nederland, die onze organisatie steunden met de toekenning van de ‘Alle hens aan dek-aanvraag’ ter overbrugging van 2022 over de onduidelijkheden met betrekking tot de veranderde welzijnsaanbieders en de uitgestelde RtCo (right to corporate, de samenwerking met welzijn ter versterking van het gebied). 

 

Met deze toekenning kan Speel-o-theek leuk leren 010 door met haar leuke en leerzame activiteiten in 2022 en houden wij de deuren van de Speel-o-theek geopend voor de speluitleen en de DOE- en DENK middagen die wij maandelijks organiseren. Wij zijn enorm blij met deze toekenning en zien uit naar de verdere samenwerking met SOL. Want alleen samen maak je echt het verschil! #trots #spelenisleren