(aangepast: 6-10-2022)

Toekenning Lopende Projecten budget 2022 Charlois

Ook WMO, de nieuwe welzijnsaanbieder in Charlois, steunt ons vanuit het potje ‘lopende projecten 2022’ voor onze inzet in het gebied met de toekenning van € 90.000, - voor de lopende leer- en gezinsondersteuning aan huis. 
 

Met deze toekenning hebben wij eindelijk de aansluiting gevonden om 2022 te kunnen overbruggen en kunnen hiermee alle werkzaamheden van De Katrol in 2022 voortzetten. Dit geeft onze organisatie rust en vertrouwen om door te kunnen gaan in onze zoektocht naar een stabielere aansluiting vanaf 2023. Wij kunnen dus door met waar wij goed in zijn; het verschil maken, thuis bij en voor kinderen die opgroeien in een kwetsbare situatie door onderwijs in te zetten naar een kansrijkere toekomst.
 

Wij zijn blij en trots op het feit dat beide partijen onze inzet zien als een toevoeging van expertise aan de gebieden en wij zien uit naar de samenwerking. Ook met WMO radar gaan wij graag de verdere verkenning in voor een verstevigde samenwerking in Charlois op het vlak van ouderbetrokkenheid, kansengelijkheid en ondersteuning aan gezinnen in armoede later voor het RtCo 2023 en verder. Want alleen samen maken wij echt het verschil! #trots #DeKatrol #kinderenkansrijker #ouderszelfredzamer #gezinnenuitdearmoede