Mark Rutte daagt ons uit!

Kinderen en jongeren van Rotterdam: denk met ons mee en laat je stem horen!

 

Niemand weet precies hoe ons land er precies de komende tijd uit gaat zien. Hoe doe je dat, afstand van elkaar houden en toch met elkaar werken, leren, sporten, muziek maken? Mijn collega’s in het kabinet en ik zelf, wij vinden het belangrijk dat juist jullie daarover gaan meedenken en mee gaan praten, want het gaat uiteindelijk om jullie toekomst! Jullie ideeën en creativiteit zijn dus heel hard nodig en daarom daag ik jullie uit! Kom met je ideeën, lever kritiek. Liefst opbouwend natuurlijk. Praat en discussieer erover op school, op de sportclub of in het buurthuis. En natuurlijk, wij moeten ons allemaal aan de veiligheidsregels houden. Die staan niet ter discussie, maar daarbinnen moeten we met elkaar naar de beste oplossingen zoeken”, aldus minister-president Mark Rutte.

 

Wij, DOCK, TOS (Thuis op straat) en De Katrol vinden het belangrijk dat jullie je stem laten horen. Daarom dagen wij je uit om mee te denken en met ideeën te komen. Wat vind jij van het leven in de 1,5 meter-maatschappij? Waar moet onze regering rekening mee houden? Wat vind jij van het huidige Coronabeleid? Wat kan er beter? En wat kan er allemaal wél in die 1,5 meter? Wat mag Mark Rutte zeker niet vergeten? Heb jij goede ideeën, of gewoon een mening? Spreek je uit en laat je horen, want uiteindelijk gaat het ook over jou!

 

DOCK, TOS (thuis op straat) en De Katrol zijn benieuwd naar jullie mening en dagen jullie uit om deze brief aan Mark Rutte in te vullen. Lever hem in bij een van onze locaties en dan zorgen wij ervoor dat deze bij premier Mark Rutte en het kabinet terecht komt. Dus, doe mee, denk mee, lever input op het corona-beleid en laat je stem horen! Het printje kun je op komen halen bij Speel-o-theek leuk leren 010 tijdens de reguliere openingstijden of vind het op onze facebook-pagina.