De Katrol te gast bij radioprogramma De late avond

Afgelopen woensdagmiddag was Sandra Pardoel, directeur van De Katrol te gast voor een radio-interview in Studio Gasthuis te Schiedam. Bij het programma ‘De Late Avond’ mocht zij vertellen over De Katrol en over de nominatie voor de Rotterdamse Kinderrechten Award 2022.

Beluister hier deel 1, waar Sandra vertelt over De Katrol, haar ontstaan en haar werkzaamheden in Rotterdam. 

Beluister hier deel 2, waar Sandra vertelt over de eervolle nominatie voor de Rotterdamse Kinderrechten Award 2022.

Wist u dat onze directeur in 2015 al eens genomineerd was voor de allereerste Rotterdamse Kinderrechten Award, categorie bewoners. U ziet hier haar jury-pitch voor de jury op 20 november 2015 in het stadhuis.


De jury van de Kinderrechten Award zal begin oktober een selectie maken voor de definitieve nominaties voor de twee categorieën Kinderrechten Award, de bewoner/Rotterdammer en de organisatie. Wij hopen natuurlijk als organisatie kans te maken op die belangrijke prijs, maar Rotterdam kent vele verschilmakers. Een nominatie is alleen al zeer eervol en daar zijn wij dan ook enorm trots op!

#DeKatrolRotterdam #kinderenkansrijker #ouderszelfredzamer #onderwijsalshefboom #gezinnenuitdearmoede #RotterdamseKinderrechtenAward2022 #eervol #wijzijngenomineerd