(aangepast: 5-9-2022)

De Katrol doet mee aan Rabobank Club Support!

De stemlijnen zijn weer geopend! Ook De Katrol is ook dit jaar weer in de race voor de Rabobank Club Support. Zit u bij de Rabobank en woont u in Rotterdam, dan kunt u op ons stemmen! En uw stem is geld waard!

 

Hier is de directe link naar de stemlink → wel nog even inloggen in uw Rabobank

Wij zijn te vinden onder het kopje samenleving / versterken van lokale gemeenschappen!


Over De Katrol

De Katrol vergroot kansen van kinderen door te investeren in hun educatieve (sociaal-emotionele) ontwikkeling in de thuissituatie. Doel is het bevorderen van een leercultuur in het gezin. Wij maken sociaal kwetsbare kinderen kansrijker door eruit te halen wat er wél inzit en hier de nodige randvoorwaarden voor te scheppen. Op dé plek die ertoe doet, thuis bij kinderen die opgroeien in een achterstandssituatie op Zuid. Wij maken het verschil met preventieve leer- en gezinsondersteuning aan huis.
 

Ons doel

Helaas staat het bereiken van meer gezinnen en de voortzetting van De Katrol na de zomervakantie op dit moment op losse schroeven en daarom doen wij een beroep op medestanders en Katrolvrienden om ons te helpen om de overbrugging naar 2023 te maken zodat wij nog vele jaren door kunnen gaan met waar wij goed in zijn: het verschil maken, thuis, bij en voor kinderen en hun families door onderwijs in te zetten als hefboom naar een kansrijkere toekomst!
 


Geeft u met uw stem ons het laatste zetje om 2022 op eigen kracht te overbruggen? Terwijl wij momenteel hard aan het werk zijn, in gesprek met welzijn en onderwijs om andere financiering te realiseren voor 2023 en verder. Dan gaan wij ondertussen door met waar goed in zijn: het verschil maken, thuis, bij en voor kinderen die opgroeien in een sociaal kwetsbare (achterstands)positie in Rotterdam Zuid!

 

Bedankt alvast Rotterdamse Rabobankleden, jullie maken het verschil!